Jumat, 02 November 2018



http://www.blinked.live/
Clipește - Bună dimineața toată lumea! Unde avețivizate restaurante și locuri de vizitat astăzi? Acum este ușor, vreau să găsesc recomandări pentru locuri de mâncare, restaurante, saloane de înfrumusețare, gimnastică și altele pentru a rămâne online, aparând imediat diferite tipuri de sfaturi de la alți utilizatori pe internet. Faceți parte din cei cărora le place să recomande ceva pe social media? Sau bucuros să caute sfaturi? E timpul să privim la Blinked . Există multe virtuți și lucruri noi acolo. Pentru mai multe informații, puteți vizita recenziile aferente la următorul link: Excelența clipită, Media socială descentralizată care aduce beneficii utilizatorilor.
Să discutăm mai întâi despre ce a trecut și despre scopul său
Blinked este un social media bazat pe tehnologia blocchain care este dedicată activităților de recomandare, cu care activitățile pot fi plătite de către utilizatori. În plus, există anunțuri digitale care permit, de asemenea, utilizatorilor să obțină venituri suplimentare de acolo. Plata se face sub forma unei criptocurrency clipește (BLKD), ale cărei caracteristici au fost integrate direct în mediile sociale clipește.
În clipa în care a fost interzisă, a fost fondată de J. Benlevi, care a avut experiență în companiile de platforme de social media cu genul de recomandare, și anume Julib.com. Platforma include activități recomandate în 16 orașe din întreaga lume și a devenit cea mai mare recomandare pentru mass-media din SUA în acel moment. Benlevi a ieșit apoi de acolo și a creat un nou mediu social, pentru că trebuia să-și dezvolte ideea. El este conștient de faptul că lumea on-line și offline este atât de mult o activitate de recomandare și de promovare încât vrea să creeze un loc pentru a acomoda aceste activități. Utilizatorii care clipeau au deja 13.000 de utilizatori activi ale căror potențial și activitate sunt foarte bune, deci necesită dezvoltare spectaculoasă și marketing pentru a avansa Blinked.
În prezent există un sfert de milion de recomandări în rețeaua interzisă în categorii cum ar fi Alimente și băuturi, fitness, călătorii, sport, divertisment, modă, televiziune, frumusețe și multe altele. De obicei, pentru a posta aceste recomandări durează destul de mult timp, așa cum se întâmplă în alte medii sociale. Cu toate acestea, deoarece misiunea sa este să se concentreze asupra activităților de recomandare, această activitate în Blinked este mai exclusivistă în cazul în care utilizatorii introduc doar numele lor de recomandare și alte date, cum ar fi adresele de pe site, imaginile, adresele de locație și așa mai departe. Ușor și practic? 
Cum functioneaza in clipit?
Există o caracteristică numită Arcadă mișcată . Acolo, utilizatorii pot valorifica BLKD Gold (BGZD) în premii, care pot fi bilete de avion, camere de hotel, produse, servicii, mese festive și multe altele. În acest caz, Blinked va cere o recompensă de la utilizator, în special în Blinked Arcade, ale cărei fonduri vor fi colectate într-un eveniment ICO până când vor fi obținute suficiente venituri din vânzările de anunțuri.
Ei bine, aici, clipitul își primește veniturile din partea agentului de publicitate și a administratorului de vânzări pentru publicitatea locală  (LASA). Chiar dacă utilizează tehnologia de blocare descentralizată, Blinked.co va introduce vânzări de anunțuri de prima mana la costuri imense de până la milioane de dolari. Blinked câștigă venit prin colaborarea cu Indeed.com, a cărui valoare publicitară este în jurul valorii de 16 milioane USD în 2017.
În acest caz, utilizatorii din întreaga lume pot revendica statutul LASA introducându-se pe teritoriul lor. Apoi, vindeți jetoanele de advertiseri în BLKD locale. LASA a primit, ulterior, o comisie de scară foarte competitivă, pe toate vânzările introduse în Blinked.
Modul în care utilizatorii câștigă
Planul și emiterea
Pentru a finanța călătoria ( foaie de parcurs dezvoltarea blockchainnya), clipit va distribui jetoanele în valoare de 525 milioane BLKD. Rezultatele vor fi utilizate pentru a finanța operațiunile Blingked, inclusiv pentru dezvoltarea unui proiect susținut de un blocaj. Primul simbol este deschis la 30 mai 2018, cu un total de 100.000.000 BLKD. Apoi, tokenul rulează la o dată stabilită în mod flexibil pe site-ul oficial al Blinked.live. Cursul de schimb de 1 BLKD = 0,08 USD SUA.

Token flux

foaie de parcurs
Q4 '17
• Blinked V. 4.0 a fost lansat pe iTunes; Integrarea cadourilor Utilizatorii reușesc; Integrarea cu succes a insignelor de joc; A clipit în secret în secret încă 12 000 de utilizatori; Anunțul a deblocat.
Q4 '17
• Câștigătorul din Startupalooza, Connecticut; Câștigător la Startupalooza, Boston; Câștigătorul din Startupalooza, New York; Prezentator de prezentări la Forumul de capital privat Yale Club;
Q1'18
• Dezvoltarea de albume; Pregătirea pentru ICO; Programarea și realizarea de jetoane clipește;
Q3 '18
• Afișaj rutier intermitent; Integrarea de la cripto-economie la Blinked V. 5.0 cu BLKD Tokens; Pre-ICO și ICO; Analizorul de anunțuri clipit începe.
Q4 '18
• Blink este deschis tuturor administratorilor de anunțuri
Q4 '18
• Campania de marketing clipește
Q1 '19
• Campania de Marketing de Anul trecut clipește; Creșterea ad administratorilor adiționali; Creșterea suplimentară a veniturilor din anunțuri
Q2 '19
• Campanie de marketing clipește în primăvară
Q3 '19
• Eliberare clipită v. 6,0; Introducerea de noi funcții și îmbunătățiri
Q4 '19
• campanie de marketing clipește în timpul sărbătorilor; Cresterea veniturilor din anunțurile intermitente.
În mod similar, revizuirile noii generații de platforme intermitente în epoca blocurilor. Interzis nu-i așa? Beneficii în mod egal între utilizatori, agenți de publicitate, manageri, sunt, de asemenea, foarte tentant să se uite și să încercați. Sperăm că ICO va avea succes, Bliked! Mult noroc!

Pentru mai multe informații detaliate despre Blinked, puteți vizita următorul link:
Site web: http://www.blinked.live/
Whitepaper: https://static1.squarespace.com/static/5aa115bf7e3c3ae292046820/t/5b6ed2ea575d1febd1f16862/1533989631460/BlinkedWhitePaper-FinalAugust2018.pdf
Twitter: https://twitter.com/blinked_app
Facebook: https://www.facebook.com/BlinkedApp/
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4932897.0
Telegramă: https://t.me/Blinked_App

Tidak ada komentar:

Posting Komentar