Kamis, 01 November 2018

SECURIX O investiție profitabilă


Mineritul este, de asemenea, un mecanism folosit pentru a introduce Bitcoin sau crypto în sistem. Minerii sunt plătiți fiecare taxă de tranzacție, precum și subvenții de la monedele nou create, ceea ce servește la diseminarea noilor monede descentralizate și motivarea oamenilor pentru a asigura securitatea sistemului. astfel că, pentru că seamănă cu alte minerituri de mărfuri, este nevoie de eforturi și de a face lent noi unități pentru oricine dorește să participe.O diferență importantă este că aprovizionarea nu depinde de numărul de mine.În general, schimbarea minelor totale minerale nu schimbă cât de mult bitcoin sau crypto pe termen lung.
Companiile miniere de tip token care operează în Olanda Afișând produse care sunt gata să funcționeze cu programe energetice ecologice și mărci SRXIO, susținute de active inovatoare, Securix oferă o valoare sporită și produse diferite decât operațiunile de extracție a norului, oferind partajarea lunară pasivă a profitului investitorilor miniere, protejând în același timp titularii de jetoane de fluctuațiile prețurilor, https://securix.io/
Fiecare titular de titlul Securix va obtine cripta pe baza jetoanelor sale prin prima cota de venit bruta din industrie, nu trebuie sa-si faca griji cu privire la mentinerea unui nivel de hash, plata unei taxe zilnice sau anularea contractului. am mentionat mai sus: Nici o companie nu este garantata ca fiind de succes si de succes, desigur, aceasta este o buna posibilitate de investitie, deoarece Securix are jetoane care sunt sustinute de bunurile lor fizice sau echipamentele miniere, echipele stabilite si lucrarile albe sau explicatii despre proiecte aceasta este o analiză amplă a pieței lor potențiale și este sigur să investim în acest proiect.
Scopul nostru este de a face ca tehnologia Blockchain și criptografică să fie simplă și accesibilă pentru o audiență mai largă. Vrem un produs simplu și ușor de înțeles, este la fel de simplu ca și cumpărarea jetoanelor SRXIO și plăcerea lunară pasivă. , dar simbolurile noastre se află la o criptare mai stabilă a spectrului.Folosiți cu jetoanele noastre, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la volatilitatea pieței, deoarece ROI se calculează pe baza prețului mediu brut pe an și investiți în operațiunile noastre miniere. .Acest lucru vă protejează de expunerea la schimbări de cripte mari, ceea ce înseamnă că aveți potențialul de a câștiga venituri pasive puternice, chiar dacă nu există cunoștințe despre tehnologia care stă la baza complexului.Cu jetoanele noastre, aveți dreptul la ieșirea criptografică lunară din operațiunile miniere Bitcoin.
Lucrările sistemului din programul nostru Securix Token vă oferă acces la serviciile noastre miniere și sunt în capital, oferindu-vă dreptul la un procent din totalul veniturilor miniere extrase sau miniere în fiecare lună. Atâta timp cât sunteți proprietarul tokenului, contractul nostru inteligent se va transfera o parte din venitul minier brut pe eter la portofelul tău în fiecare lună.
Produsele noastre sunt reprezentate de embleme ER20 Ethereum, codificate de contracte inteligente, titularii de jetoane vor primi o producție lunară lunară din venitul nostru minier brut. Cu cât mai multe jetoane pe care le dețineți, cu atât este mai mare producția pe jeton.
 
Vanzari Vanzari: 08/04/2018 3 - 09/06/2018 
Vânzări ICO: 09/07/2018 8 - 10/31/2018 
Denumire Token: SRXIO 
Categorie: Minerit 
Cap moale: 3,000,000 USD 
Cap de hard: 55,000,000 USD 
Tokens de vânzare: 42,350,000 SRXIO 
Prețuri: 1 SRXIO = 1 USD 
Platformă: Ethereum 

Acceptați plățile: BTC, ETH, BCH, XMR, USD și EUR

Sprijinite de profesioniștii din domeniile lor, suntem o echipă de experți în blocuri, specialiști în afaceri, dezvoltatori IT, economiști și experți în investiții cu experiențe combinate de zeci de ani, ceea ce împreună este o pasiune pentru tehnologia de afaceri și blocuri. venituri realiste. Ziua zilnică a echipei noastre simplifică și introduce mai mulți oameni în lumea tehnologiei blocurilor și oferă modalități de a crea venituri pasive.
Ann (recompense) BCT Subiecte: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4824514
 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar